Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/moonazco/myswimmingsuit.com/shop/includes/functions/database.php on line 19
MySwimmingSuit.com
MySwimmingSuit.com   
  HOME » Catalog » Testimonies from our customers My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Categories
MUSLIMAH SWIMSUIT-> (37)
MAN SWIMWEAR-> (10)
TEEN SWIMSUIT-> (4)
KIDS SWIMWEAR-> (25)
DISNEY SWIMWEAR-> (15)
HEAD COVER (3)
SWIM ACCESSORIES (10)
ON SALE->
OTHER PRODUCT (1)
OUT OF STOCK (200)
Brand Name
What's New? more
Kids Swimwear - FB006 (Dark Blue) Sz M.L.
Kids Swimwear - FB006 (Dark Blue) Sz M.L.
RM120.00
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Testimonies from our customers Testimonies from our customers
Below are the testimonies from our happy customers with their muslimah swimsuit/swimwear.
We appreciate if you can share your experience wearing your muslimah swimsuit/swimwear with us. Do email us your pictures and feedback to sales@myswimmingsuit.com.


Wan: "Terima kasih kerana penghantaran baju swimming yang sangat cantik walaupun itu adalah pilihan kedua. tak kisahlah...kalau ada fesyen terbaru sila email."



Siti Fatimah: "here i da attach pic samira swimsuit..seLesa n sHantek sis..like!! tq"



Munna: "Suka eFashion Premier Edition nih, ketat didalam longgar diluar"



Arisha: "Semua swimsuit mama belikan kt www.myswimmingsuit.com.. cantik sangat!!"



Hanis: "Baju renang untuk belajar berenang.. besssssttt..."



Hani: "Best mandi dekat hotel pakai swimsuit baru yg mama belikan"



Nadia: "Mama belikan saya Summer collection.. chantek ler"



Zarina Sarawak: "Suka eFashion swimwear ni, saya beli"



Customer Ipoh: "Saya dah terima and siap pakai eFashion swimsuit two pieces. OK."



Cik huhu: "Saya betul-betul berpuas hati dengan rekaan, saiz and material baju renang ini. harganya amat berpatutan sekali. ianya selesa dipakai dan saya tidak lagi risau untuk berenang di kolam renang awam kerana ianya menutup aurat. "



Saffiya: "Bestnyer nak main pasir pun OK pakai swimsuit for girl ni."



Siti Sham: "Beshnya, walaupun pregnant 5 bulan, masih OK dgn swimsuit muslimah."



Nurul Shah Alam: "Swimsuit ni sangat selesa, lepas swimming makan.. hahahh."



Izza: "Swimsuit ni sgt menarik, belum terjun kolam dah ada yg tanya beli kt mana dan berkenan nak beli jugak."



Izza: "Berenang dengan jayanya dgn swimsuit ni dan main pelampung jugak."



Syahiran: "Setiap minggu nak pegi berenang dengan baju renang ni."



Nuqman: "Tak sabarnya nak berenang dgn baju swimming ni."



Muna: "Masih selesa swimsuit ni, wpun pregnant 6 bulan semasa melancong ke medan. Sememangnya hotel wajib pakai swimsuit."



Saffiya: "Bestnyer nak main pasir pun OK pakai swimsuit for girl ni."



Syahmi Naqeeb: "Swimsuit for muslim kids pun bestttt."



Sarah : "Suka dia pakaiii muslimah swimsuit Summer Collection ni. Sarah kata sejukk x panass, then masa kat Desa Waterpark, hanya muka Sarah jek sun burn, yg lainn, save hahahahahahaha"



Afrina : "Tak sabar nak pakai swimsuit baru ni mandi kt swimming pool"


Continue
Shopping Cart more
0 items
Bestsellers
01.Muslimah Swimsuit- 2PA-SM30 (All Black)sz M,L,XL,2XL,3XL.
02.Muslimah Swimsuit - 2P-SM27B (Black Blue Shoulder) sz M,L,XL,2XL
03.Muslimah Swimsuit - 2PA-SP05 (Plain Pink) sz M->3XL
04.Muslimah Swimsuit - 2PA-SM34 (Leopard Black) *Out of Stock*
05.Muslimah Swimsuit - 2PARG-MS-08 (Plain Red Grey) sz S,M,L,XL,2XL
06.Muslimah Swimsuit- 2PA-SM30 (All Black) sz 4XL,5XL.
07.Muslimah Swimsuit - 2PA-SM40 (Polkadot Grey) Out of Stock
08.Muslimah Swimsuit - 2PA-SP03A (Plain Pink Neck)sz M-3XL.
09.Muslimah Swimsuit - 2PA-SP03B (Plain Turquise Neck) sz M-3XL.,
10.Muslimah Swimsuit - 2PP-MS06A (Plain Toska) sz M.L,XL,2XL.3XL
Reviews more
Plus Size Swimwear - 2PP-MS10B (Red Royal) Sz 4XL, 5XL.
As slm. Saya ada order tapi saya musykil dgn 2hal selepas sy ..
2 of 5 Stars!
Currencies
Information
Shipping & Returns
Privacy Notice
Conditions of Use
Our Agent
Testimonies
Contact Us

Copyright © 2017 MySwimmingSuit.com
Designed by Ilfa